Хитовите саундтраци й прилягат като втори бонус по Коледа. След като смекчи садо-мазо играта на Крисчън Грей с Love Me Like You Do към „Петдесет нюанса сиво” Ели Голдинг ще озвучи и любовните обрати в „Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта”.

Still Falling For You не е толкова експанзивно като гореспоменатото парче, но със сигурност ще постигне ефекта, който целят продуцентите на комедията – да накарат женската част от човечеството да забърше скришом сълза в в кино салона и да преглъща романтичните си илюзии с повече пуканки.

Да скрои химна на касовото продължение за влюбчивата Джоунс за Ели е поредната стъпка към А-групата на попа – успех, за който едва ли е мечтала изнасяйки акустичните си концерти в клуб в Камдън преди седем години години. Тембърът й, хибрид между нежен шепот и чувствена сила, подвежда чуващите Голдинг за пръв път – русата коса е камуфлаж, а зад захаросаното звучене се крие боец, отгледан в семейство на гробар и продавачка в бакалия в село до Хардфордшър. Британката владее виртуозно кларинет и китара, и е едва втория изпълнител на Острова, печелил вота на BBC за изграващата звезда и любимка на критиката на BRIT наградите в една година – 2011 г. Ели поддържа форма с ежедневни маратони и капоейра, а в списъка й с краткотрайни забежки за дъбстеш гуруто Скрилекс, Ед Шийрън и Найл Хоран от One Direction.

Източник: Monitor.bg