Камелия Воче и Ели Гигова напуснаха Къщата на VIP Brother на полуфинала на шоуто.

Двете дами събраха най-нисък зрителски вот от всички останали полуфиналисти.

Сигурни финалисти във VIP Brother са Влади Въргала, Wosh MC, Тачо и Жени, Елена Кучкова, Йорданка Христова, Кали и Албена Вулева. Те ще се борят за зрителските симпатии на финала този понеделник, 17 ноември.

Най-висок зрителски вот събра Влади Въргала (23,06%), следван от Wosh MC, а след тях се нареди Албена Вулева. Останалите трябваше да прочетат есетата си на тема „Защо аз трябва да стана любимата звезда на България”.

„Не държа да печеля VIP Brother, но се надявам все по-малко хора да прибягват до Терминал 1 и 2, а други да последват примера ми и да се върнат в България. Това заяви в своято есе Ели Гигова.

„Научих се да правя всичко, ръководена от любовта, а не да следвам интересите си. Обещах да бъда себе си с всичките си дефекти и позитиви, а любовта казват, включва негативи” – сподели със зрителите Камелия Воче. Техните пледоарии обаче не спечелиха сърцата на зрителите. Първа шоуто напусна Воче, а малко по-късно я последва Ели Гигова.

Не по-малко горещи страсти се разгоряха в коментарното студио на VIP Brother . За да защити съпругата си Кали в студиото беше Влади Кутин, за Жени и Тачо се застъпи Мартин Карбовски, а за да подкрепи Йорданка Христова, в студиото беше Андрей Слабаков.

Камен Алипиев-Кедъра „удари едно рамо” на своята колежка Ели Гигова, а пластичния хирург Ангел Енчев дойде, за да защитава Камелия Воче.

Джуджи пък се застъпи за Елена Кучкова. Изненадващо за зрителите Кучкова събра повече зрителски гласове дори от Йорданка Христова, а реакцията на Слабаков можеше да се тълкува само по един начин - разочарование.

Във вечерта на равносметките Съквартирантите направиха анализ на престоя си в Къщата, а повечето от тях признаха, че това е безценен урок.