Партньорката на Веселин Кузмов в живота, в любовта и в "Биг брадър Фемили" - Ели, е на прага да се сдобие с чисто нов чифт цици.

Блондинката вече има запазен част за естетичния хирург Ангел Енчев, който се е наел да извърши обзавеждането в четвъртък, пише blitz.bg.

"Никой не ми го е препоръчвал, нито той ми се е предлагал. Аз сама си го избрах", сподели Ели пред bliasak.bg.

Освен на силиконова терапия тя ще се подложи и на коремна пластика.

Весо Газката е решил да развърже кесията и за сестрата на Ели - Катерина, която също се очаква да увеличи бюст с част от голямата награда от риалити-успеха на победителите от "Биг брадър Фемили".

*Ели и Веско

"Определено смятам, че се налага да си направя тези операции, защото имам нужда, особено след две раждания. Ще бъдем двете със сестра ми, тъй като тя, милата, е доста слабичка", допълва Ели.

Тя твърдо заяви, че операцията е заради собственото й самочувствие: "Не си правя операцията заради Веселин. Той ме харесва, каквато съм"

*Ели и Веско

Веско Кузмов пък сподели, че няма нищо против женичката му да си уголеми бюста. "Така ще я стискам повече и тя ще се радва", типично в негов стил каза Гробаря.

Припомняме:


Кузмови триумфираха в шоуто преди точно 4 месеца и половина. От голямата награда - 200 000 лева, за атрактивния пловдивски дует останаха само 140 000.

20 000 лв. отидоха в касата на НАП, а 40 000 - в джоба на един от гласувалите в полза на Веско и Ели.