Ели Владкова и Веселин Кузмов си тръгнаха от “Биг брадър фемили” с голямата награда – 200 хил. лева.

Пловдивчанката се съгласи да разкаже пред „ШОУ” как се е променил животът им в последните месеци, пише blitz.bg.

- Какво се случва около теб и Веско в последно време? Как сте?
- Много сме добре. Гледаме си децата и животните и се мъчим всичко в къщата ни да е наред.

- Мина вече доста време от края на семейния "Биг брадър". Това ли беше истината за българските семейства или продуцентите "пресолиха манджата", грубо казано?
- Това бяха семействата от цяла България. Продуцентите и сценаристите, които следя от 2004 г. в това предаване, трябва да сложат интересни и крайни характери за такъв формат. Иначе кой ще гледа?! Това е шоу, а хората обичат зрелища. Не е манастир или консерватория. Ефирът е скъп! И не мисля, че на нас ни е било спестено нещо.

- Поддържате ли отношения с някои от останалите съквартиранти?
- Мисля, че почти с всички имаме отношения. Изключвам Каменарови, които нито са ни търсили, нито мисля, че биха се радвали да ни видят, нас или който и да било от къщата.

- С Трифонови изгладихте ли отношенията си? Гостувахте им през лятото...
- Да, видяхме се лятото за по кафе в тяхното заведение. Декември всички, с малки изключения, се събрахме в Асеновград на откриването на една дискотека.

- Как ще коментираш твърденията на Цончо Колев, че той и съпругата му са били реалните победители на финала? Срещахте ли се с тях след края на шоуто?
- Само със София. Цончо беше в САЩ и не можа да дойде в Асеновград. Ако те са реалните победители, разликата в процентите щеше ли да е толкова драстична?! Щом им харесва, нека се чувстват такива, нямам нищо против.

- Промени ли се отношението на хората към теб и Веско?
- Е, да... Много хора ме познават, спират ме, ако се престрашат, иначе само се сбутват: "Виж, виж!"... Не ми пречи. Някой път е досадно, защото попадам на не много уравновесени психически хора и те смятат, че могат да ми вземат цялото време, за да ме разпитват.

- На хората със сигурност им е любопитно в какво инвестирахте спечелените пари? И какво направихте с колата и апартамента?
- Доста от парите отиват за данъци, доста отидоха по ремонта на апартамента в София и разни други административни щуротии, които просто не могат да бъдат избегнати. Хубаво е да се чувстваш "подплатен" с някаква сума, но тя не е вечна. Очаквам тепърва финансови постъпления от това, което сме вложили. Апартаментът е на много хубаво място и има страхотен изглед към Витоша. Но не ме влече София, за да се местя там. В никакъв случай! "Посадена съм" в Пловдив и не мърдам оттук! София ме изнервя. Колата я карам аз.

- Реши се на пластична корекция и сложи силикон.
- Взех решението от днес за утре, честно. Много бързо. Въпросът не е в силикона и много се дразня на това определение. Въпросът е във формата, не в големината. Имах нужда, направих го. Точка. Оправих си и кожата на корема. Трябва да се чувствам добре в кожата си и да се харесвам.

- Увеличиха ли се ухажорите ти в последните месеци?
- Да, имам много в нета. На живо много не смеят... Да, приятно е, но на мен е смешно. Естествено, че Веселин е мъжът до мен. Изобщо не ме интересуват. Няма какво да търся в друг мъж. Не че Веско е идеален, но това е моят избор!

- Коя е най-голямата глупост, която сте прочели по ваш адрес и сега искаш да опровергаеш?
- Голям смях. Най смешно беше, че сме си купили къща в "Бояна" с басейн и съсед ни бил Димитър Цонев.

Умрях от смях, че сме се развели... Ние не сме се женили! Че сме се изпокарали за кола, за пари... все работи, които са смешни. Но да си пишат, забавляват ме.

- Какво ще си пожелаеш за предстоящата 2011 г.?
- Само да сме здрави. И да има пак "Биг брадър", че нашият все едно не съм го гледала.

Интервю: Георги Стоянов