Елица и Стунджи отново са двойка и демонстрират топли чувства.

През последните месеци отношенията им бяха влезли направо във фризера .

Барабанистът Стоян Янкулов се беше оттеглил от леглото на любовницата си и се опитваше да изгради нов живот. Обаче безпаричието в кризата и светлия повод – 10-годишнината от издаването на първия им албум ги събраха отново заедно.

Не само в студиото, но и в спалнята. Те подготвят за феновете си нов албум, а после хукват заедно на турне из страната, когато навалицата от летни изпълнители поотшуми.

Елица готви едновременно дръм фестивал в Гърция в края на септември, на който ще свирят най-добрите барабанисти.

Стунджи ще се конкурира с легендарния Никос Толиатос, който също е приятел на певицата. Тримата са обикаляли неведнъж цяла Гърция и навсякъде публиката ги е посрещала на крака.

Стоян Янкулов, който е изоставян на няколко пъти от палавата си приятелка, в началото изобщо не искал да чуе за никаква годишнина, албуми и концерти. Той бил дълбоко наранен от непрекъснатите й изневери и с основание се страхува, че ще бъде отново използван, а после захвърлен.

След триумфа им на Евровизия, певицата се възгордя и се спусна в нови проекти, без партньора си. Едновременно с това започна и да си прави нови експерименти в чувствата и да търси тръпката от различната любов. След това неизменно се връщаше разкаяна при барабаниста.

Проблемът на Стунджи е и че е значително по-възрастен от нея и се страхува да се захване отново с Елица и пак наранен да се прибере сам у дома.