Екип на шведската телевизия, чиято страна е домакин на "Евровизия" тази година, е в София за три дни.

Шведите били впечатлено от нашите музиканти и от красотите на София.Скандинавците пристигнаха, за да заснемат видеовизитка на Елица и Стунджи за песения конкурс, пише в. “Стандарт”. Шведите вече са впечатлени от храм-паметника "Свети Александър Невски" и от античния комплекс "Сердика", но за реализацията на клипа те избират и места, с които изпълнителите са истински свързани - като например родната къща на Стоян.

Милионната аудитория на "Евровизия" ще види нашия клип непосредствено преди българите да се качат на сцената, за да изпълнят песента си "Само шампиони". "За пръв път ни правят такава визитка и аз се радвам, че екипът има време да разгледа едни от най-емблематичните за България места", каза Елица, цитират от blife.bg.

Режисьорът на видеото Николас Фробърг обясни: "Ще можем да видим как Стоян сам прави своите палки, как Елица се гримира и срещата им с учениците по ударни инструменти от музикалното училище "Добрин Петков" в Пловдив с преподавател Пенчо Пенчев. След това ще ги снимаме из София, за да можем да покажем и столицата. И двамата са страхотни". Песента на ексцентричния ни дует пък вече е хит в youtube и по традиция предизвиква политически коментари в много по-голяма степен от качеството на песента.