Янка Рупкина и Любка Рондова бесни на певицата, че е откраднала идеята за най-дългото хоро на Илия Луков.

Наистина ли Елица е способна да преметне зрителите и колегите си? Факт е, че на Нова година Елица Тодорова заяви от сцената на площад „Александър Батенберг” каква е най-новата й цел, а именно да организира най-дългото българско хоро от 50 000 души и така да постави световен рекорд.

Няколко дни преди това Елица пратила имейл на Илия Луков със следния текст:

„Илия, ще се включиш ли в най-дългото хоро?”. Изумен, автентичният автор на идеята и създателят на инициативата (справка показва, че 6 години преди нея певецът Илия Луков е правил „Най-дългото хоро на света” и има три кандидатури за „Гинес” – през 2005, 2006 и 2007 година), само отговорил: „Елица, обади се или ела да поговорим”.

Това не попречва на Елица един ден по-късно да пусне във Фейсбук съобщението: „Ето, и Илия Луков веднага ми отговори, ще се присъедини към инициативата ми за най-дългото хоро”. Което си е откровена лъжа и незачитане. Луков само махнал с ръка и казал пред репортер на „Шоу”: „На Елица пожелавам успех и да е жива и здрава”.

Вместо него се намесиха приятелите и колегите му, които са свидетели на това как той е организирал „Най-голямото българско хоро на света”. Най-лошото било, че певицата на „вода” не признавала постигнатото досега от Луков за рекорд и нахално твърдяла, че тя ще го направи. Затова хора, които са я уважавали само заради Стунджи, сега я намират за нахална „тъпанарка”.