Елица подкара хеликоптер от София към Пловдив. Оказа се, че певицата се справя много добре с машината, като успя да вземе 150-километровото разстояние от столицата до града под тепетата за норматив. Полетът бе част от снимките към най-новия клип.

"Нетипично е за мен да летя в облаците. Исках да направя нещо различно от досегашните ми проекти и се радвам, че се получи. Няма нищо по-различно от това да шофираш кола, само че си в облаците и адреналинът е на максимум", сподели певицата.

Атрактивната пловдивчанка е поканила доста голям екип за реализацията на новия си клип. 50 души са участвали в снимките, които освен на хеликоптерната площадка са продължили и в голям столичен хотел. Пищни екзотични танцьорки от САЩ пък допълнително придали колорит на песента. Самата Елица играе строга господарка.



"В новия ми проект има много провокативни сцени. Не е за хора със слаби сърца", предупреди шеговито изпълнителката. Все още Ели уточнява заглавието на песента, като се очаква това да стане до края на месеца, когато певицата ще празнува своя рожден ден. Отсега тя казва, че няма да има голям купон, както е правила досега. Ще поканя най-близките си приятели и ще го полея, добави Елица