Актрисата Елизабет Хърли позира в рокля на българската дизайнерка Невена, на която се доверява и първата дама Десислава Радева. Британската актриса се появи с впечатляващия тоалет на парти изненада за рождения ден на Дейвид Фърниш, дългогодишният партньор на Елтън Джон. Дни преди бляскавото събитие човек от антуража на Хърли се свързва с Невена с молба да се подберат няколко тоалета за различни светски изяви, които предстоят на британката.

До тази молба се стига, след като актрисата силно се впечатлява от роклите на своя близка приятелка от лондонския хайлайф. Оказва се, че тоалетите, които пленяват Хърли са дело на талантливата Невена. Научавайки това, бившата любима на Хю Грант решава, че произведенията на нашенката са това, от което се нуждае, за да изглежда феноменално на светските събития, които ѝ предстоят. Когато е потърсена от човек от екипа на Елизабет, царицата на дантелата решава да излезе извън границите на обичайния имидж на Хърли, която до този момент рядко се вслушва в нечии съвети по отношение на облеклото си и винаги взима сама решенията за визията си.

За целта Невена подбира различни от характерните за звездата рокли с V-образна кройка в горната част. От снимките публикувани в Instagram профила на Хърли става ясно, че тя е приела избора на Невена Николова. Гледайки кадрите, няма как да не отбележим, че 53-годишната актриса изглежда феноменално в тоалет от черна блуза, златно-черна бродирана полa и богато бродиран колан на NEVENA. Или иначе казано - изящна комбинация от дантела и тюл, която подчертава сексапила и обаянието на неостаряващата Лиз.

източник:woman