Британската красавица Лиз Хърли е подала молба за развод със съпруга си Арун Наяр, като причината е обичайната за известните личности – „непреодолими различия”, както и "неразумно поведение".

Документите вече са внесени от адвоката на Лиз във Върховния съд в Лондон, с което бившият модел слага край на 4-годишния си брак с индиеца, пише bliasak.bg.

Тя обаче изобщо не си губи времето и в момента изцяло се е отдала на новия си любим – австралийския играч по крикет Шейн Уорн.

Според британските медии връзката на Лиз Хърли и Шейн буквално съкрушила 46-годишния Наяр, след като в пресата излязоха снимки как двойката интимничи в хотел и ресторант в Лондон.

Британката обаче категорично отрече да изневерява на съпруга си, обяснявайки в страницата си в Twitter, че двамата с Арун са разделени от месеци.

*Арун Наяр и Елизабет Хърли 

Лиз Хърли сключи брак с Арун Наяр през 2007 г., като близки на двойката издадоха, че последната година съпрузите не са се разбирали добре.

Причината е, че Наяр прекарвал по-голямата част от времето си в Мумбай, тъй като не си падал по начина на живот на Хърли, която умирала да бъде в светлините на прожекторите.

*Елизабет Хърли

Лиз Хърли, която има 8-годишен син от кратката си връзка с американеца Стив Бинг, започнала Интернет флирт с Шейн в Twitter през миналата година.

Малко след началото на Интернет любовта им тя замина да се срещне с него в Австралия, където обаче беше изненадана от твърденията на порно актриса, че е имала връзка с Шейн по времето, в което той е флиртувал с Лиз Хърли.

Ексмоделът явно реши все пак да даде втори шанс на спортиста, макар да му се носи славата на бройкаджия.

*Елизабет Хърли и Шейн Уорн