Елизабет Хърли чистосърдечно си призна, че много обича да флиртува. За съжаление обаче, 50-годишната актриса явно става доста тромава, когато реши, че трябва да впечатли някой мъж. И няколко пъти влиза в болница заради флирта си.

„Когато си харесам някого и флиртувам, започвам да се изтъквам и надувам, но в същото време ставам малко тромава и непохватна. Всъщност на няколко пъти съм се наранявала. Ходила съм в Спешното отделение поне половин дузина пъти заради флиртаджийските ми умения“, заяви в интервю Хърли и разказа за няколко от тези случая, пише eva.bg.



В един от тях се опитала да изглежда много печена пред мъжа, когото си харесвала, но вместо това успяла да заклещи обувката си в заешка дупка, паднала, ударила си лицето и си счупила глезена. „Той реално не можеше да ме носи, така че ме метна на рамото си - малко като пожарникар, който спасява пострадал“, коментира Хърли. Е, успял да я заведе до Спешното отделение.

В друг случай пък се опитала да скочи в хамака на „атрактивен джентълмен“, но не го уцелила, паднала на земята, ударила си главата и изпаднала в безсъзнание.