Кралица Елизабет II унижавала по всякакви начини херцогинята на Кеймбридж - Катрин, защото ревнувала от нейната слава, пишат американски медии.

Според очевидец, Катрин дори била принудена да прави реверанс към братовчедките на принц Уилям, които са все още тийнейджърки.

"Кралицата прави това, за да покаже на Катрин че няма значение колко е популярна и че тя няма никакво влияние в кралския двор. По този начин си отмъщава, затова, че където и да отиде, хората посрещат Катрин по-радушно, отколкото нея", коментират запознати, пише ''Блясък''.

"Кейт се чувства много унизена. Тя изобщо не очакваше Кралицата да се отнася така с нея. Елизабет Втора явно се вживява в ролята на свекърва, след като Даяна не е на среща", съобщават очевидци от кралския двор.

Приятели на Катрин пък обясняват, че единственият, който се държал мило с нея бил Принц Хари, с когото били много близки. "Ако Уилям не е на среща, тя търси закрила при Хари, с когото се познават от доста отдавна", издава близък до известната личност.

Вижте фотогалерия:

Сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън преди да отслабне

Кейт Мидълтън след като остлабна