Певецът Елтън Джон няма намерение да остави цялото свое състояние на двамата си сина Закари на пет и Илайджа на три.

Звездата, която за своите над 50 години в музикалния бизнес има над 200 млн. паунда (279 млн. долара), иска да може неговите синове да се научат на труд и уважение към парите. „Разбира се, че искам да оставя на синовете си много стабилно финансово състояние, но е ужасно да дадеш на детето сребърна лъжица в устата, това проваля живота им“, каза Елтън Джон пред британския в. „Мирър“.

“Момчетата живеят невероятен живот, те не са нормални деца и аз не се преструвам, че са. Но човек трябва да има поне подобие на нормалност, да има уважение към парите, уважение към работата“, допълни той.

Джон и неговият съпруг Дейвид Фърниш отглеждат синовете си, родени чрез сурогатна майка, като певецът неведнъж е разказвал до каква степен децата му са променили живота му към по-добро.

„Аз се научих, че простите неща в живота, като това да прекараш минута с тях, струват повече от всяка картина, снимка, къща или хит. Преди да имаме децата, ние имахме само нашия живот и харчехме пари, защото нямаше върху какво друго да се фокусираме“, споделя още той.

В момента Джон и Дейвид подготвят своите завещания, като освен за момчетата, средства ще отидат и за благотворителност, пише БГНЕС.

Източник: slava.bg, Сн.: Getty Images/Guliver