Елтън Джон влиза в киното и ще играе здравеняк, който участва в побой.

Певецът ще има малка роля в новата лента "Тайните служби" на Матю Вон и по време на снимките ще трябва да покаже мускули. Елтън ще се включи в масов бой и ще трябва да натупа лошите, разкриват от "Сън".

"Тайните служби" ще бъде високобюджетна британска лента и режисьорът се опитва да привлече колкото се може повече известни лица от Острова. "Да видим как Елтън се бие ще бъде златна страница в историята на киното. Той е чудесен избор за филма", споделя Матю Вон, който е решил да включи в лентата и Марк Хамил, известен като Люк Скайуокър от "Междузвездни войни", както и режисьора Ридли Скот.

Всички те ще имат сравнително малки роли, като ще се разчита тяхното присъствие да предизвика по-голям интерес към лентата.

"Тайните служби" ще напомня стила на "Джеймс Бонд", но сценарият е базиран на комикс със същото име. С по-големи роли в лентата ще се включат Колин Фърт и Майкъл Кейн.

Елтън Джон е носител на "Оскар" за музика, но почти няма опит като актьор. Той има две малки участия в киното през 70-те, а през последното десетилетие е озвучавал две анимации.