Фолк певицата Емануела отново е сама. Годеникът й Мартин Николов-Елвиса се появи тези дни с новата си изгора, видя HotNews. Богаташкият син се е хванал с плеймейтката Десислава Димитрова, по-известна като Деси Фотосесията. Двамата показаха интимност на кино прожекция в столичния "Ринг мол". Нововлюбените изгледаха хитовата лента "Escape Room", като през цялото време не си спестиха опипвания и целувки.

Синът на Емануела - копие на баща си

Запознати издават, че Деси и Елвиса са заедно от преди Нова година, като бизнесмена окончателно е скъсал с фолк фурията Емануела. С пайнерката опитаха да заздравят връзката си и да преминат към брак, но в крайна сметка нещата не им се получили. Мартин дори се появи в национален ефир, влизайки в Къщата на "Биг Брадър", за да бъде плътно до любимата си. Двамата даже напуснаха шоуто заедно хванати за ръце, но въпреки това с днешна дата окончателно са приключили отношения, твърдят наши източници.

Запознати разказват, че родителите на Мартин са изключително против връзката му с Емануела. Причината не е само, че тя е представителка на фолк бранша, а и това, че има две деца от други връзки. Те не искали за детето си жена, която има богато минало. В същото време обаче богаташкото синче се хвана с не особено положително известната Деси Фотосесията.