Блондинката заяви, че е бременна и дори призова потенциалните татковци, веднага да си признаят.

„Мисля, че съм бременна. Кой е бащата, да си признае?”, написа Елза под положителен тест за бременност.

Разкритията на Парини успяха да шокират мнозина, а тя дори пусна списък с потенциалните татковци–Валери Божинов, Ники Михайлов, Ваня Джаферович, Роналдо, Григор Димитров, Владимир Путин, Александър Кадиев и дори Милен Цветков...

„Или някое друго котенце... може да е, но баба е тайфун и много се радва на новината”, сподели още Елза. Малко след това тя поясни, че само се е пошегувала.



„Майтапя се разбира се, но ако съм сериозна, нося доста добър генетичен материал, затова дори мисля за донорство, но не съм готова за деца”, допълни блондинката, чието истинско име е Ивайло Иванов.

Според нея всяко потискане на нуждите води до изкривяване и избива в други посоки. „Ако някой води двойствен живот, значи, че не потиска нуждите си и едва ли е заплаха за някого. Просто спестява истината пред семейството и приятелите си.

Страшно е, ако го потиска–тогава може да се превърне в заплаха за най-близките си”, твърди още Парини.

Елза, която се определя като „баба тайфун”, признава, че много си пада по мъж на име Асен, но той не е баща на детето. „Сега мисля да запиша и една песен за неизвестните бащи, защо не?”, смее се Парини, която вече посвети сингъл на Николета Лозанова.