Бременна съм от теб. С тази реплика Елза Парини закова на място водещия Митко Павлов в ефира на TV7.

Той успя само да смотолеви: “Къде е къртицата?”.

“Не знам сега къде е, ама явно е била някъде преди месеци”, продължи да го закача травеститът. И почна да разсъждава как ще кръсти детето си.

“След като Николета е кръстилa своето на себе си и го нарича Николче, аз мога да му викам на моето “Колче”, каза тя. Все пак успокои водещия, че го бъзика по случай 1 април.

Тя се изказа и по актуалната тема с вдигането на пенсиите.

“Представяш ли си аз каква пенсия ще получа като се пенсионирам”, зачуди се тя, стигайки до извода, че вероятно ще се пенсионира като дърт травестит.

Основната задача на Елза беше да коментира случките в “Къртицата”. Отначало си помислила, че Емануела е къртицата, обаче тя постоянно се “кокорела” с големите си очи, пък къртицата била сляпо животно.

На Жени Калканджиева й лепна етикета “кугърка” – жена, която се занимава с по-млади мъже. Това, според Елза, било чисто българска дума, макар владеещите английски да са на друго мнение.

Травеститът не подмина и Николета Лозанова. “Трябва да питам в какъв грил се пече”, коментира тя тена на плеймейтката. Според Елза, имало начин тя да докаже, че наистина има пари и не го е закъсала с мъжа си, както твърдеше Денис Родман.

“Аз ако бях на нейните пари и на нейното положение, щях тези пари да ги даря”, каза тя.