Американската актриса Ема Стоун напоследък впечатлява с болезнено слабата си фигура и е напълно наясно с необходимостта да напълнее.

Въпреки зашеметяващите тоалети, с които красавицата блести на червения килим, тя признава, че не е напълно уверена във фигурата си и от време на време се чувства несигурна.

Независимо че холивудските звезди рядко се впечатляват от оценките на критиците, Стоун невинаги успява да преглътне нападките по неин адрес.

"Усилено работя върху способността да оценявам себе си, независимо от всичко. Ако думите на някой успеят лесно да ви повалят, това означава, че вашето чувство за самостоятелност не тежи на мястото си", категорична е звездата.



Ема намира за истинско предизвикателство в днешно време жените да се чувстват отлично в кожата си.

"Чела съм статии, адресирани до теглото ми и до това колко съм слаба. Чела съм и такива, в които притискат хиляди момичета да свалят тегло, за да изглеждат перфектно. Да поддържам теглото си е много трудно за мен, особено с напредването на възрастта и напрежението, под което се намирам. Не мога да кача килограми, това е ген", добавя звездата.

Ема заключва, че за нея най-важно е да полага грижи за себе си и да води здравословен начин на живот, пише БГНЕС.

"Често си напомням, че трябва да бъда мила със себе си и колкото и смешно да ви звучи, да се отнасям с мен така, както бих се отнасяла към дъщеря си".