Не можем да си представим горещо лятно парти без участието на изпълнителите на музикална компания “Пайнер”.

Въпреки, че от скоро е част от звездите на “Планета”, Емануела вече е сред най-желаните и обичани певици. Доказателство за това са безбройните покани за участия в клубовете, не само по морето, но и в цялата страна. Почти не минава ден, в който Емануела да не е на сцената, а най-щастлива от това, разбира се е публиката. Паралелно с концертните изяви, тя успява да бъде отдадена пълноценно и на своя малък син Димитър, който често я придружава по време на пътуванията й.

В социалната мрежа Емануела често споделя кадри от плажа в компанията на малкия си син, който истински се радва на пясъка, вълните и слънцето. Самата певица пък изглежда повече от превъзходно и много често ни изненадва с различна визия. Веднъж Емануела се появява с плитки и деним, друг път пък залага на дълги и ефирни рокли, но винаги е очарователна и провокативна.

Съвсем скоро певицата ще заснеме и нов видеоклип, но засега тя пази мълчание за него и за това дали е самостоятелна песен или пък дует. В началото на август със сигурност Емануела ще си открадне няколко дни, за да се посвети изцяло на своите синове и една вълнуваща ваканция.

Източник и сн.: Planeta.tv