Досега никоя фолкаджийка не е била толкова искрена и не е ръсила толкова бисери в мрежата.

Изпълнителката съвсем искрено се обяви пред всичките си фенове за пълен идиот. А причината да се самобичува са непрекъснатите й провали на любовния фронт.

За кой ли път звездата сподели, че непрекъснато я люлеят сърдечни драми и винаги се влюбва в неподходящи, а след това страда от перманентните си любовни разочарования. А такива неща й се случвали постоянно, понеже била много наивна в любовта, потъвала в чувствата, раздавала се докрай, а после неизбежно я зарязвали и оставяли да ближе раните си.



Припомняме, че Емануела държи своеобразен рекорд по изоставяне пред олтара. Цели три пъти тя се засилваше да се жени и малко преди сватбата, кандидатът се отказваше и я оставяше сама със сватбената рокля.

Най-накрая тя успя да сключи брак с богаташкото синче Никола, при това два пъти. Веднъж тайно – само те двамата и свидетелите, и веднъж – направо пред цяла България в предаването „Къртицата“. Тогава за пръв и засега за последен път тя облече бяла рокля и мина под венчило, но това не й помогна да задържи палавия младоженец, който започна да й изневерява почти веднага след женитбата. Разводът беше бърз и не толкова помпозен като сватбата, а певицата проля една кофа сълзи заради неверника и родителите му, които му заповядаха да се раздели с нея.

След бурните отношения с Митко Динев, тя пак остана сама. Този път сватба нямаше, но пък й остана бебе за спомен. Изпълнителката изля мъката си в социалната мрежа с шеговит пост, който накара феновете й да се залеят от смях.

„Това съм аз! Лесно се доверявам, но бързо ми минава и прощавам. Аз съм пълен идиот!“, написа Емануела и призова другите жени да не бъдат като нея.