Фолкдивата на "Ара" Емануела е бременна с второ дете! Преди няколко дни тя шокирала с издуто коремче феновете си в пловдивски чалгаклуб.

Фигурата на Емануела била сериозно пострадала - наляла бая около ханша, а от плоският й до неотдавна корем няма и следа.

От кой е бременна Емануела, питат се почитателите на певицата с изумрудено сини очи. Подозренията падат директно върху сина на продуцента й Виктор Касъмов, Денис. Момъкът все още й се води годеник, въпреки мълвата, че през септември няма да се оженят.

Денис обаче не е единственият зародозрян. Злите езици носят, че паралелно с продуцентския наследник Емануела не е спряла да се вижда със свое бившe гадже, изпаднало в нелегалност покрай обявения годеж и сватба през септември.

Подозрителен е и многозначен пост на певицата върху стената на личната й страница във "Фейсбук", който гласи следното: "smenix kosata, smeniam kolata, kakvo sledva?". Намек, че и мъжът й е за смяна...

Според хора, близки до фолкзвездата, тя все още имала чувства към бившия си приятел и ако наистина е бременна от него, е възможно това да е истинската причина за отлагането на брака й с Денис Касъмов, четем във "Всеки ден".