Прясно омъжената фолк дива призна, че баскетболната звезда Денис Родман изобщо не я интересува.

Влизането му в "Къртицата" по TV7, където ще се срещнат, изобщо не променя емоциите, с които брюнетката се впуска в това предизвикателство.

Емануела твърди, че влиза в "Къртицата" по TV7, защото предаването е нещо съвсем различно от форматите, правени до този момент в страната ни.

"Също така ми беше интересно, че в шоуто има и състезателен характер. Аз съм точно такъв тип - обичам да се състезавам. Вече заснех видеоклип към нова песен, така че нищо няма да се промени за феновете ми, докато съм вътре. Не се притеснявам за кариерата си. Смятам, че участието ми в шоуто ще й повлияе само в положителна посока", каза певицата пред "Всеки ден".

Най-лошото, което можело да й се случи, е да си счупи някой нокът, шегува се тя.

В шоуто изпълнителката ще се срещне с баскетболната звезда Денис Родма, който никак не си пада по нейния стил музика.

В тази връзка Емануела е категорична, че мнението му не я интересува. Освен това тя също не му е фенка и затова не смята, че трябва да се съобразява с него.

"Често нападат нашия стил, но според мен го правят хората, които завиждат на нещата, които правим. Тези критики са си проява на чиста злоба. И честно казано, не мога да си обясня подобно поведение от страна на хората, които не харесват нашата музика. Но за мен важното е, че в нашата компания правим много стойностна музика, която се харесва на феновете", коментира певицата.