Поп фолк певицата Емануела разказа за първи път подробности за личния си живот и връзката ѝ с милионерския син Митко Динев.

Както е известно, тя е разделена с бащата на второто си дете - Димитър Динев. Когато двамата скъсаха, певицата обяви новината с пост на страницата си във Фейсбук, като целта й бе да разсее всякакви инсинуации от жълтата преса.

"Тогава на Димитър не му стана приятно, защото директно извадих на показ какво се случва между нас. А и може би отношенията ни не бяха изцяло изяснени", коментира тя в ефира на Нова телевизия.



"Между мен и Димитър не се знае какво ще стане. Много хора си имат проблеми в семейството. Ние имаме дете, което ни свързва завинаги. И двамата сме разумни хора, ще вземем най-доброто решение за детето си", добави певицата.



Тя каза още, че Димитър е много добър баща и се грижи изключително за общия им син, който носи неговото име: "Малкият Димитър е много добричък, лъчезарен, а батко му в момента е тийнейджър, занимава се с неговите си неща. Димитър-младши сега е при баща си, и на големия му липсва. Колкото до Димитър - той е прекрасен баща", разкри чалга изпълнителката.



"Митко е човек, който страшно много обичам. Той е моята голяма любов. За него бих направила всичко и се надявам нещата да се оправят", завърши Емануела.