На 11 януари фолк звездата Емануела роди втория си син и първи за половинката й Димитър Динев.

Бебето, тежащо 3 кг. и 500 гр., обаче било извадено по-рано от предвиденото.

За щастие, всичко било наред и на 15 януари щастливата майка и рожбата й били изписани от болница „Свети Лазар“. На събитието присъстваше и таткото, който плахо стоеше отстрани, за да не бъде на фокус при снимките.

Димитър подари букет на Емануела от 121 рози. В клиниката бяха и майката на певицата, както и нейната сестра с двете си деца, пише HotArena.net.

Раждането не минало през усложнения – пъпната връв на малкия Митко се била омотала около вратлето му и е трябвало да го извадят по-бързо.

Еми е качила 13 килограма по време на бременността, като след раждането е свалила 10.



„Аз съм щастливка, защото имам уникален мъж до себе си, който ме подкрепяше през цялото време на бременността и не се отделяше от мен. Той е най-прекрасният мъж на света! Много е грижовен, отговорен, голям мъжкар. В мечтите си не съм очаквала един човек да прави толкова неща за жена си и за детето си така, както Димитър. Благодаря на Господ, че ми го изпрати в живота“, споделя певицата пред Антон Стефанов и “LoveStyle”.

Динев и Емануела са се били разбрали, че ако бебето е момиче, тя да избере името, но ако е момче – той. Виждайки наследника на 4D ехограф, изпълнителката решила, че малкото същество прилича на баща си и трябва да носи неговото име.

„Бебето беше много желано от нас. Правили сме го с любов, чакали сме си го и сме го искали. Наистина това ни е голям подарък“, заключи зеленооката дама.

Певицата споделя, че е готова да има още деца от Димитър Динев, но ще го отложат. Признава, че на този етап и сватба няма да има. Категорична е обаче, че ако той й предложи, тя ще му каже „Да“.

Големият й син Христо много се радва на бебока, но все още изпитва страх да го гушка.

Емануела споделя, че често ходят до Бургас с половинката й, дори когато е била бременна. Сега обаче заради бебето ще се задържат в София. Но лятото ще прекарат в морския град.

Малкият Митко ще спи при мама и при тати и за сега няма да има детска стая.

Емануела разкрива, че не е с Димитър заради парите на семейството му. Тя изкарвала достатъчно от своята професия, за да разчита на някой друг. Синът й Христо и Митко се разбират много добре, което искрено я радва. Но това не означава, че половинката й се държи като татко на момчето.

Певицата е категорична, че няма да изостави кариерата си. Ще прави песни и клипове, но не знае кога ще се завърне на клубната сцена. Призна, че вече има няколко песни, посветени на любимия й.