Емануела, която преди броени дни напусна Базата на "Къртицата", говори за скандала със 100 Кила и разменените помежду им груби реплики.

В шоуто тя преживя и един от най-важните моменти в живота си, сватбата с милионерския син Никола Стоянов, пише jenite.bg.

- Здравей, Емануела. Как се чувстваш след излизането си от "Къртицата” и доволна ли си от своето представяне?
- ОК съм си. Аз винаги си казвам, каквото си мисля и няма за какво да съжалявам.

- Между теб и 100 Кила избухна доста разгорещен скандал. Как ще коментираш характера и поведението му?
- Той е грубиян, много е глупав. Как може да нападнеш жена, да се мислиш за повече от другите? OK, направил е една песен, но това не му дава право да се държи толкова грубо с хората. 100 Кила не е човек, на когото трябва да се подражава. Не трябва да има такава агресия!

- Ти също не успя да запазиш спокойствие в конфликта с него и изрече доста обидни думи. Смяташ ли, че те са възпитателни за младите ти почитатели?
- Аз показах такова отношение, каквото той показа към мен. Да, обиждах го, но не мисля, че съм казала нещо вулгарно.

- Нарече го "мангасар”...
- Мен Джордан ме е учил, че ако искам да обидя някой циганин, трябва да го нарека "мангасар”.

- Разбрахме кого не харесваш, но ще ни кажеш ли и кой ти беше най-симпатичен от останалите участници в шоуто?
- Жени Калканджиева! От малка много я харесвам, тя е много красива и ми беше много интересно да я опозная отблизо, да поживеем заедно. Тя ми е фаворит не само в предаването, но и като жена. Много си ми е на сърце, за мен тя е най-красивата "Мис България”, освен това е широко скроена, бори се сама с живота както може, весела е, лъчезарна, разбрана. С нея пада голям смях. Затова ми стана и кума. Какво по-хубаво от това да ми стане кума жената, на която се възхищавам от малко момиченце?

- Защо реши да се омъжиш точно по време на престоя си в "Къртицата”?
- Икебаната и Азис го предложиха и прецених, че това е най-хубавото, което може да ми се случи там.

- По медиите излезе информация, че родителите на съпруга ти никак не са доволни от неговия избор, не са пожелали и да присъстват на сватбата. Каква е истината, в какви отношения си с тях?
- В никакви. Нямам никаква комуникация с тях и не искам да имам. Баща му се шегува, дава му много добри съвети, майка му не ме харесва. Не смятам, че когато двама души не се харесват, трябва да си общуват.

- Жълтите издания публикуваха и обидни изказвания за теб от фолк певицата Джорджия. Тя е казала, че заради теб се е разделила с бащата на детето си, че "заигравката” между вас е станала, докато е била в болница и се е борела за живота си. Как ще коментираш това?
- Не коментирам такова евтино търсене на PR. Дори не знам коя е. Като е певица, да си пее песните. Какво се занимава с такива интриги? И мен какво ме интересува, че мъжът ѝ е тичал по мен? Всъщност, това дори ме ласкае - щом мъжете си оставят жените заради мен, значи още ставам. Никола трябва да си ме пази! А това, което мен ме интересува е, че той си е вкъщи и не ходи по чужди жени. Така че думите на Джорджия не ме обиждат, пожелавам ѝ успех!

- Защо мислиш, че изявлението ѝ е вид PR?
- Неизвестните певици се закачат за някоя популярна колежка и имат две възможни стратегии: или да кажат, че им е откраднат мъжа, или че са им взели песните.

- Какво ще кажеш за ситуацията с поп-фолка като цяло? Всички изпълнители ли притежават необходимите качества, за да бъдат такива изобщо?
- В момента поп-фолкът е много пренаситен жанр: много от изпълнителите вдигат нивото, но и много други го свалят. Не може всяко момиче, което не става за нищо друго, да иска да пробива с това, да се чуди кой да ѝ плаща клиповете, да си налива силикон в устните, гърдите, дупето и къде ли не. Не от всяко дърво става свирка, както се казва.

Има Топ 10 на изпълнители, които действително са успели - независимо дали с пеене, или защото правят добро шоу. Но останалите са срам за поп-фолка. Това нещо унищожи музиката. В момента, в който започнахме да добиваме авторитет, изникнаха страшно много "изпълнители”, които се мислят за звезди, говорят глупости по медиите и пеят безумно тъпи текстове. Затова хората се отдръпнаха.

Другата стратегия на тези момичета е да си търсят футболист, за когото да се закачат. Да копират звезди като Алисия, Елена Паришева или Николета Лозанова. Нея я копират най-много.

- Като стана въпрос за тях, какво мислиш за прочутата вражда между Николета и Алисия?
- Честно казано смятам, че всичко това се подклажда от медиите. Мен не ме засягат подобни скандали.

- Ти и Алисия приятелки ли сте?
- В нашия бранш няма приятелство. Уважавам това, което Алисия прави, но не си пием кафето заедно.

- Ти имаш 13-годишен син Христо, за когото дори в интернет не може да се намери никаква информация. Защо го пазиш толкова усилено от блясъка на светския живот?
- Искам той да си бъде тийнейджър, да си изживее съответните моменти без напрежение от снимки, да си бъде нормално дете. Дори едно интервю може да му се отрази негативно и не смятам, че е готов за това.

- И все пак, какво ще ни разкажеш за него?
- Гордея се със сина си, той е много възпитан, отговорен, добър, не лъже. Има морални ценности, въпреки света, в който живеем. Не крия, че родителите ми много ми помагат в отглеждането му и са го научили на всички неща, на които са научили и мен.

- В какви отношения си с бащата на Христо?
- В никакви. Спря да вижда сина си, без да обясни нищо.

- Кои според теб са най-важните качества за една жена?
- Да уважава първо себе си, за да я уважават и другите. Трябва да бъде с повече самочувствие, по-нежна, винаги усмихната, доколкото това е възможно. И никога да не забравя, че 50% от красотата на жената е в косата - това е доказано! Както и факта, че нито един добър фризьор не може да ни направи прическата, която получаваме по време на секс. Четох ги някъде тези неща - понякога усещам, че зациклям, че речникът ми обеднява и затова гледам във всяка свободна минута да чета, да се информирам и обогатявам.