Емануела: Джорджия си прави PR, с Алисия не си пием кафето

13 май 2013 | 12:20
Прочетена
7959
 

Емануела, която преди броени дни напусна Базата на "Къртицата", говори за скандала със 100 Кила и разменените помежду им груби реплики.

В шоуто тя преживя и един от най-важните моменти в живота си, сватбата с милионерския син Никола Стоянов, пише jenite.bg.

- Здравей, Емануела. Как се чувстваш след излизането си от "Къртицата” и доволна ли си от своето представяне?
- ОК съм си. Аз винаги си казвам, каквото си мисля и няма за какво да съжалявам.

- Между теб и 100 Кила избухна доста разгорещен скандал. Как ще коментираш характера и поведението му?
- Той е грубиян, много е глупав. Как може да нападнеш жена, да се мислиш за повече от другите? OK, направил е една песен, но това не му дава право да се държи толкова грубо с хората. 100 Кила не е човек, на когото трябва да се подражава. Не трябва да има такава агресия!

- Ти също не успя да запазиш спокойствие в конфликта с него и изрече доста обидни думи. Смяташ ли, че те са възпитателни за младите ти почитатели?
- Аз показах такова отношение, каквото той показа към мен. Да, обиждах го, но не мисля, че съм казала нещо вулгарно.

- Нарече го "мангасар”...
- Мен Джордан ме е учил, че ако искам да обидя някой циганин, трябва да го нарека "мангасар”.

- Разбрахме кого не харесваш, но ще ни кажеш ли и кой ти беше най-симпатичен от останалите участници в шоуто?
- Жени Калканджиева! От малка много я харесвам, тя е много красива и ми беше много интересно да я опозная отблизо, да поживеем заедно. Тя ми е фаворит не само в предаването, но и като жена. Много си ми е на сърце, за мен тя е най-красивата "Мис България”, освен това е широко скроена, бори се сама с живота както може, весела е, лъчезарна, разбрана. С нея пада голям смях. Затова ми стана и кума. Какво по-хубаво от това да ми стане кума жената, на която се възхищавам от малко момиченце?

- Защо реши да се омъжиш точно по време на престоя си в "Къртицата”?
- Икебаната и Азис го предложиха и прецених, че това е най-хубавото, което може да ми се случи там.

- По медиите излезе информация, че родителите на съпруга ти никак не са доволни от неговия избор, не са пожелали и да присъстват на сватбата. Каква е истината, в какви отношения си с тях?
- В никакви. Нямам никаква комуникация с тях и не искам да имам. Баща му се шегува, дава му много добри съвети, майка му не ме харесва. Не смятам, че когато двама души не се харесват, трябва да си общуват.

- Жълтите издания публикуваха и обидни изказвания за теб от фолк певицата Джорджия. Тя е казала, че заради теб се е разделила с бащата на детето си, че "заигравката” между вас е станала, докато е била в болница и се е борела за живота си. Как ще коментираш това?
- Не коментирам такова евтино търсене на PR. Дори не знам коя е. Като е певица, да си пее песните. Какво се занимава с такива интриги? И мен какво ме интересува, че мъжът ѝ е тичал по мен? Всъщност, това дори ме ласкае - щом мъжете си оставят жените заради мен, значи още ставам. Никола трябва да си ме пази! А това, което мен ме интересува е, че той си е вкъщи и не ходи по чужди жени. Така че думите на Джорджия не ме обиждат, пожелавам ѝ успех!

- Защо мислиш, че изявлението ѝ е вид PR?
- Неизвестните певици се закачат за някоя популярна колежка и имат две възможни стратегии: или да кажат, че им е откраднат мъжа, или че са им взели песните.

- Какво ще кажеш за ситуацията с поп-фолка като цяло? Всички изпълнители ли притежават необходимите качества, за да бъдат такива изобщо?
- В момента поп-фолкът е много пренаситен жанр: много от изпълнителите вдигат нивото, но и много други го свалят. Не може всяко момиче, което не става за нищо друго, да иска да пробива с това, да се чуди кой да ѝ плаща клиповете, да си налива силикон в устните, гърдите, дупето и къде ли не. Не от всяко дърво става свирка, както се казва.

Има Топ 10 на изпълнители, които действително са успели - независимо дали с пеене, или защото правят добро шоу. Но останалите са срам за поп-фолка. Това нещо унищожи музиката. В момента, в който започнахме да добиваме авторитет, изникнаха страшно много "изпълнители”, които се мислят за звезди, говорят глупости по медиите и пеят безумно тъпи текстове. Затова хората се отдръпнаха.

Другата стратегия на тези момичета е да си търсят футболист, за когото да се закачат. Да копират звезди като Алисия, Елена Паришева или Николета Лозанова. Нея я копират най-много.

- Като стана въпрос за тях, какво мислиш за прочутата вражда между Николета и Алисия?
- Честно казано смятам, че всичко това се подклажда от медиите. Мен не ме засягат подобни скандали.

- Ти и Алисия приятелки ли сте?
- В нашия бранш няма приятелство. Уважавам това, което Алисия прави, но не си пием кафето заедно.

- Ти имаш 13-годишен син Христо, за когото дори в интернет не може да се намери никаква информация. Защо го пазиш толкова усилено от блясъка на светския живот?
- Искам той да си бъде тийнейджър, да си изживее съответните моменти без напрежение от снимки, да си бъде нормално дете. Дори едно интервю може да му се отрази негативно и не смятам, че е готов за това.

- И все пак, какво ще ни разкажеш за него?
- Гордея се със сина си, той е много възпитан, отговорен, добър, не лъже. Има морални ценности, въпреки света, в който живеем. Не крия, че родителите ми много ми помагат в отглеждането му и са го научили на всички неща, на които са научили и мен.

- В какви отношения си с бащата на Христо?
- В никакви. Спря да вижда сина си, без да обясни нищо.

- Кои според теб са най-важните качества за една жена?
- Да уважава първо себе си, за да я уважават и другите. Трябва да бъде с повече самочувствие, по-нежна, винаги усмихната, доколкото това е възможно. И никога да не забравя, че 50% от красотата на жената е в косата - това е доказано! Както и факта, че нито един добър фризьор не може да ни направи прическата, която получаваме по време на секс Четох ги някъде тези неща - понякога усещам, че зациклям, че речникът ми обеднява и затова гледам във всяка свободна минута да чета, да се информирам и обогатявам. 

Свързани новини

Галерии

Коментари

Leonidio
29 юни 2013 | 11:02

Just cause it's simple doesn't mean it's not super hepfull.

Ivonne
27 юни 2013 | 09:01

Your post is a timely cobintrution to the debate

14 май 2013 | 16:52

Много хубаво интервю! Поздравявам Емануела за това което каза. Не съм и фен и не слушам такъв тип музика. Познавам я от Къртицата. Мисля, че е много спонтанна и искрена и в това интервю го доказа. Не нападна и обиди никой, така както беше нападната от въпросната Джорджия в Картицата на светло.

14 май 2013 | 13:36

емануела по голяма простотия не бях чувала ром пом пом... а за клипа да не говоря без коментар със сажди ли те намазаха ма пача

maria
14 май 2013 | 04:40

Ужас!

ЛИЧИ ТИ КАКВА КУРВА СИ И ЗЛОБА
14 май 2013 | 02:58

ЛИЧИ ТИ МНОГО КОЛКО СИ ЗЛОБНА ПО СМАХНАТОТО СЕЛСКО ЛИЦЕ ,А БЕЗ ГРИМ С ТЕЯ ЧЕРНИ ,УВИСНАЛИ ТОРБИ ПОД ОЧИТЕ И ТЪНИЧКАТА ТИ УСТА,ДОБРЕ,ЧЕ СИ БУТНА МАЛКО ХИЛОРОНЧЕ ПРЕДИ 6 МЕСЕЦА ПРИ ЕНЧЕВ И ТИ ОПРАВИХА НОСА ,ЗЪБКИТЕ,КАТО НЕОНОВ ПРОЖЕКТОР СИ ГИ НАПРАВИЛА МА СЕЛЯНКО НЕВИДЯЛА И НЕ РАЗБРАЛА ,А ГАДНИТЕ ТИ СИНИ ВЕНЦИ . ЧУДНА СЕЛСКА МОМА СЪС САМОЧУВСТВИЕ ! ЗА ТЯЛО ДА НЕ ГОВОРИМ РАЗПЛУТА КРАВА И ТО С НЯКОЛКО ЛИПОСУКЦИИ ПАК СИ ГОВЕДО ДЕБЕЛО И ТРЪТЛЕСТО! ЕВАЛА НА МЪЖА ТИ ,ПАМЕТНИК ЩЕ МУ ИЗДИГНЕМ НА ТОВА МОМЧЕ ,ДОБРЕ ЧЕ ТЕ ВЗЕ ! МЪРШО СПЕРМОЯДНА ИНТРИГАНТСКА И ПРОСТА ВЗЕМИ СЕ ГРЪМНИ !

13 май 2013 | 23:33

ГОМНО.

hahahahahaha
13 май 2013 | 20:53

"В момента, в който започнахме да добиваме авторитет"-haaaaaaaaaaaa

ехи
13 май 2013 | 15:55

Харесвам жени като Емануела, мъже като Азис. Имат възпитателна мисия. Винаги можеш да ги посочиш на децата, когато трябва да им обясниш какво е грозно, пошло, низко, просташко и перверзно. Да им покажеш как не трябва да се държат и да говорят. Хубаво е, когато едно 9 годишно дете, примерно, само може да види, че е доста по-умно от един 30-40 боклук, който си мисли, че столицата на Италия е Милано...

Печели Пари Онлайн
13 май 2013 | 14:25

Печелете "ОТ 30 ДОЛАРА ДО ∞$ МЕСЕЧНО " в най-добрите сайтове без да влагате средства. За повече информация и съвети посетете посочения по-долу сайт.----------------------------------------->>>>>>>>>>>>>>>>> w w w . p e c h e l i o n l i n e . о v o . b g

...
13 май 2013 | 13:12

Най-жалкото чучело в България вид на евтина проститутка без капка мозък в главата... просто е ужасна

САЙТА ЗА ФУТБОЛНИ ТЕНИСКИ 2012/2013
13 май 2013 | 12:46

W W W . O R I G I N A L N I . BE --- ЗАKYПЕТЕ ОРИГИHAЛНИ ФYTБОЛНИ TEHИСКИ 2013/2014

13 май 2013 | 12:44

Ох, колко е проста горката...

Добави коментар

Екипът на Hotnews.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Hot

Камелия гола във ваната

Само парата прикрива най-милото й

Ето я голата Лейди Би! 6 години стои без секс?!

Първата БГ ар енд би певица е една от най-успешните корици на Playboy

Гери-Никол се предложи на Дани

Вземи ме завинаги, моли певицата

Виж още от Hot

Специален проект

Да оставим следи ІІІ

Новини

Светлана Гущерова на шопинг в книжарница

Бременната моделка наблегна на бизнес литературата

Миленита тъне в мизерия, брадърът Мъро я заряза

Певицата разпродава гардероба си, за да оцелее

Ицо Стоте манекенки бере душа

Сираков в тежко състояние след инсулт

Ева Веселинова проговори за гаджето

С младия, красив, добър и любящ мъж тя е от 2 години

Новият на Мария Игнатова роден на странна дата

Ивайло Цветков е запален левскар и говори 7 езика

Силвена Роу разделена от внучката си

Малката Иззела е лъвица като баба си

Тита се показа с новия мъж

Певицата се целува с Недко

Алекс Раева обясни защо не бе в "Маскираният певец"

Орлин Горанов запознал певицата с бащата на детето й

Ето как се разхожда Светлана Гущерова пред мъжа си

Плеймейтката си прави непрекъснато тестове за корона

Димитър Рачков ожени сина на мама Божка

Водещият бе в компанията на плеймейтката

Супер Бианка сложи силикон

След като пребори рака

Новият в „На кафе“ призна:Разведен съм

Писателят Георги Блажев изкарал короната, не излизал 3 седмици

Лили Иванова се събра със сестра си

Примата взе 190 000 евро от апартамент

Тв и Риалити

Барбито на "Игри на волята" напусна

Ловците останаха без Ева

Жените разделиха "Фермата"

Шефката Милена се навлече гнева на ратаите

Втори ранен напуска "Фермата" завинаги

Участниците притеснени, искат курбан

Виж още от Тв и Риалити

Издънки

Миленита тъне в мизерия, брадърът Мъро я заряза

Певицата разпродава гардероба си, за да оцелее

Тони Дачева против маските в училище

Осиновената щерка на певицата е в първи клас

Дебора бясна на бащата на детето си

Не го показа дори на кръщенето

Виж още от Издънки

Култура

Мадона режисира биографичния си филм

Искам да предам невероятното пътешествие, казва поп иконата

Млад поет изписа платната на Яхнаджиев със стихове

Явор Янесовски и художникът провокират със среща между поезията, живописта и поколенията

Виж още от Култура

Fashionista

Chanel с модно шоу в замъка Шенонсо

Шоуто Métiers d'Art е в чест на всички майстори от модната къща

Каре и пепит-хит в зимната мода

Евгения Живкова представя колекцията си

Вижте шеметната Джорджина Родригес

Половинката на Роналдо впечатляваща на фестивала във Венеция

Виж още от Fashionista
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.