Напълно нова визия показа певицата Емануела.

С огромни силиконови гърди и променено лице фолкпевицата се появи в  столичен клуб, видя HotArena.

Емануела излезе на сцената със свръхкъса бяла рокля, която повече показваше, отколкото да скрива природните ѝ забележителности.

Присъстващите абитуриенти буквално загубиха ума и дума пред просторната гледка към пищната гръд на певицата.



Емануела на няколко пъти e правила корекции на бюста си, като при някои от интервенциите са се появявали усложнения.

Сега се появи информация, че изпълнителката отново е легнала под ножа, за да увеличи за пореден път даденостите си. Вероятно операцията е преминала без никакви проблеми, тъй като фолкпевицата постоянно е на участия и не си позволява да отсъства от дискотеките повече от 2-3 дни.

Нещо повече - напоследък тя е изключително натоварена и постоянно получава оферти за участия, което се отразявало изключително благоприятно на кариерата ѝ.

Откакто е необвързана жена, Емануела буквално разцъфва - залага на къси рокли, показва дълги крака, вади гърдите на показ и разтуптява мъжките сърца.

Към днешна дата тя продължава да няма мъж до себе си и е отдала цялото време единствено на синовете си. А интерес не липсва, но изпълнителката ловко отблъсквала всяка сексуална атака. Емануела предпочитала да излиза вечер единствено в женски компании и това ясно си личи от публикациите й в социалните мрежи, пише "България днес".