Някои я наричат скандална, други провокативна. Където и да се появи, винаги около нея става някакъв “екшън”.

В интервю пред “ШОУ” Емануела споделя за новата си любов и причините за гръмките раздели с предишните си гаджета, пише blitz.bg.

- Емануела, вече си с ново “официално” гадже - Никола Стоянов. От колко време сте заедно?
- Вече от около 5 месеца.

- Къде се запознахте и кой направи първата крачка?
- Първата крачка направи той. Никола започна да проявява интерес към мен още по времето, когато бях с Денис. След като се разделихме, взе да настоява още повече. Явно съдбата ми показа, че трябва да му дам шанс и се радвам, че стана така. Никола е вторият човек след Денис, на когото мога да се доверя безрезервно.

- Твоят нов приятел е с две години по-малък от теб от богат софийски род. Кой е баща му и с какво се занимава - чух, че семейството му има добър бизнес с перилни и почистващи препарати, сладкарски изделия също?
- Годините нямат значение за любовта. Никола е с две години по-малък от мен, но в много отношения той е по-зрял. Да, техните имат собствен бизнес, внасят перилни препарати и сладкарски изделия.

- Вярно ли е, че си си поръчала за 8 март и той ти е купил нова кола за 100 000 лева?
- Колата всъщност е новата BMW 5-ца. Аз отдавна й бях хвърлила око, тъй като моята се развали. Явно съм го споменала това на Никола и той реши да ме зарадва за 8-ми март с нея.

- Случва ли ти се да се ревнувате, кой повече от вас двамата е ревнивецът и за какво най-вече?
- И двамата се ревнуваме, но той май повече.

- Приятелят ти е на 21 години - това означава ли, че ти си тази, която го обучаваш в секса, или той е достатъчно обигран за възрастта си?
- Ами, и двамата се обучаваме. Човек винаги има какво да научи от другия.

- Предполага се, че по-младите мъже правят по-често и по-продължително секс. Затова ли предпочиташ такива за интимните си връзки?
- (смее се - б. а.) Е, не! Това го чувам за пръв път от теб. Важен е опитът, а не годините.

- Какви са в момента отношенията ти със сина на шефа на „Ара мюзик”- Виктор Касъмов, Денис, който също беше по-малък от теб?
- Ние с Денис изживяхме много красива любов. Тя беше много бурна, но пък много рядко хората могат да изпитат нещо толкова истинско. Аз винаги ще си го обичам като приятел. Все пак ние сме живели заедно 4 години! Денис не е от гаджетата, с които съм имала някакви мимолетни отношения и ми е било все тая. Той винаги ще ми остане скъп. Понякога му завиждам за това, че има свободата, която аз нямам. Радвам се, че е преодолял нашата раздяла и вече се забавлява. Даже да ти кажа нещо смешно. Някои от неговите приятелки ми звънят за съвет. Между нас винаги ще има много особена връзка. Ако на него му се случи нещо лошо или има нужда от мен, веднага ще се притека на помощ. Сигурна съм, че и той би направил същото за мен.

- След Денис и преди да срещнеш настоящия си приятел Ники, ти имаше кратка афера с пернишкия гъзар Слави Транспорта, когото впоследствие нарече „най-големият селянин”. Тогава той отрече да сте имали каквато и да е връзка! Защо не си признава за отношенията ви и за краткия ви любовен круиз в Париж, от какво или коя го е/беше страх?
- Не си призна, защото искаше да се сдобри с бившата си приятелка. Доколкото подочух, той се е опитвал да лъже и мен, и нея, което не му прави чест. Това, че съм била някъде с някого, не значи, че съм имала каквато и да е връзка с него.

- Ти каза, че през цялото време, докато той си е мислел, че е с теб, ти си се срещала и с други мъже включително и настоящето ти гадже! Явно си разбирала оттогава още, че отношенията ви са несериозни и той е безперспективен?
- Да, много се радвам, че бързо успях да разбера, че той правеше опити да бъде с мен, не защото ме харесва, а за да си прави ПР на мой гръб. Да се хвали: „Вижте, аз съм с Емануела!”, което е ужасно грозно.

- Ти си една от любимките на Слави Трифонов. Коя е най-невероятната клюка, която си чела за вас двамата?
- Че сме били гаджета и че сме го криели много успешно (смее се - б. а.), което е пълна измишльотина.

- В какви отношения сте в момента с Азис? Той скоро ти се скара по повод твоя бойкот за наградите на едно фолк списание, които ти оплю подобаващо, защото не беше съгласна с раздадените призове?
- Не бих искала да коментирам изказванията на Азис.

Интервю: Светлана Терзиева - СЕСИЛ