След многобройните перипетии, събирания, разделяния и редица други ангажименти, статусът на връзката между Денис Касъмов и Емануела е ясен — разделени.

Причината за края обаче не била провалената сватба, а просто двамата се чувствали изчерпани, пише prekrasna.bg, цитирайки Блясък.

В свое интервю певицата споделила, че двамата просто се отчуждили един към друг и след 4-годишна връзка решили да се разделят. Освен това, тя смята, че тъй като не може да направи Денис щастлив, най-добре било той да потърси щастието си другаде.

„На всичкото отгоре съм надраснала възрастта си, просто така ми се наложи. Той заслужава да бъде щастлив“, мотивира се звездата.

Емануела отрече в слуховете за друг мъж,  но призна, че всеки от двамата е преживял много неща, които трудно можели да се преглътнат. Тя също така беше категорична, че никога не са си изневерявали взаимно.

Въпреки раздялата двамата смятали да останат приятели, тъй като между тях имало специална връзка.

По повод плановете си за бъдещето певицата признава, че в личен план се чувства доста объркана. Засега предпочитала да се отдаде на работата си и сина си, като плановете й не включват нова връзка.

„Не искам мъж, защото всички са ужасни лъжци“, заявява звездата и е категорична, че поне засега предпочита да остане сама.