Емануела и Джина Стоева споделиха в телевизионен ефир как са решили да реализират общ проект. През лятото те изненадаха меломаните с песента "Кой видял-видял".

Изпълнителката на "Таралежа" обясни, че е предложила на колежката си да направят съвместно парче, защото с нея се разбират много добре, а това е важно при дуетните партньори.

"Тя е много добра певица, има много хубав глас. Преди това аз нямах дует с изпълнителка, с жена. Досега съм правила само с мъже. С нея се работи много лесно, много лесно приема идеи. Нямаше никакъв проблем със стайлинга"- обясни тя.

На свой ред винаги екстремно настроената Джина подчерта, че е изненадана от организаторските умения на колежката си и е впечатлена от подхода й както към песента, така и към клипа.

"Понеже винаги ми е изглеждала повърхностна, лековата, така ша-ла-ла, но всъщност се оказа, че на нея й беше ясно всичко по клипа. Всичко си беше избистрила в главата, което много ми хареса. Хареса ми това, че е луда, щура, непринудена" - подчерта тя.

Оказа се, че двете звезди на Ара Мюзик освен добри приятелки, са и съседки, защото Емануела е избрала новото си жилище именно в близост до апартамента на Джина Стоева. Певицата с изумруден поглед разкри, че наскоро ремонтната дейност в новото й жилище е приключила и сега се е доверила на дизайнери, които да направят обзавеждането.

Изпълнителката на "Писано ни е" пък обърна внимание, че вече има писания за това дали ще издържи приятелството им с Емануела. "Имаше такива "пророчески" изказвания от рода на: "Сега ще видим колко дълго ще издържи тяхното приятелство". Но аз мисля, че няма да има проблеми при нас" - заяви Стоева.

"Единствената дуетна половинка, с която нямам добри отношения, това е Крум. Просто защото той е прекалено злобен от факта, че аз не пожелах да направя втори дует с него. Той сам си е виновен, защото има причина аз да не искам да направя втори дует с него. И той оттам иззлобя, защото нямаше участия и започна да ме обвинява, че аз му спирам участията, което няма как да стане. Все едно аз да казвам, че той е виновен, че аз нямам участия, което е абсурдно" - подчерта Емануела, пише signal.bg.