Фолкдивата Емануела разкри тайната им с Христо Живков, когато тя се напъха в тоалетната при него във „ВИП Брадър“.

Припомняме, че двамата се напиха с текила, като инициатор на пианската заверка бе певицата. Така тя реши да си отмъсти на актьора, който прецака мисия на съквартирантите, пише ПИК.

След като Христо влезе в тоалетната пиян, малко след него вътре се пъхна и Емануела.

„Христо повърна върху мен и двамата паднахме около тоалетната. Аз станах и се опитах да отворя вратата, но не успях, защото той бе запречил вратата на тоалетната с крак. Нищо не е имало… Какви интимни контакти, какви чудеса“, разкри Емануела.

Както е известно, преди дни Христо Живков разкри, че е абсолютно съсипан след отмъщението на Емануела, която го напи с текила и го вкара в тоалетната на Къщата, уж за да правят секс.

„Бях толкова пиян, че не можех да я фокусирам, само усетих, че тя влезе, затвори вратата и започна да се смее. Не е правила опити за нищо друго, само ме гледаше с онзи неин лукав поглед, подпряна на стената“, разказа актьорът в изповедалнята.

„Страх ме е само всичко това да не навреди на любовта ми. От май месец миналата година срещнах една жена, виждаме се през няколко месеца и това би било фатално за връзката ни. Ако тя види това, не знам какво ще й кажа“, едва се сдържаше да не заплаче Христо.