Фолк любимците Константин и Емануела не само ходят заедно по участия, но и май са гаджета. Такива предположения върлуват в средите, особено като се има предвид фриволното им поведение заедно. Уж на шега, Коцето взе, че предложи и брак на красивата си колежка на изявата им в Пловдив.

Дуетът се качи на сцената и започна да се прегръща и целува. Певецът традиционно се беше подготвил за изявата си, като пиеше от водна чаша любимите си алкохолни питиета, докато Емануела строго се придържаше към водата.

В момент на емоционален изблик Коцето застана на коляно пред изкусителната брюнетка и й отправи предложение за брак. Изпълнителката първоначално загуби ума и дума, а в последствие лицето й се озари в огромна усмивка, която премина в искрен смях. Тя посъветва колегата си да става и да не изпадат в ненужни любовни обяснения.

„Най-важната жена в живота ти е дъщеря ти, после е жена ти, третата съм аз. Толкова! Няма място за четвърта!“, заяви със строг тон Емануела, която през последните години стана много близка с колегата си и уважава неговата съпруга.

Неведнъж Емануела и Константин са заявявали, че са приятели, но съмненията сред феновете остават. В момента около певицата се навъртат много мъже, но тя не е признавала да има връзка. Любопитно е, че това не е първия случай, в който Коцето отправя любовни послания към колежка. Преди няколко месеца в дискотеката му гостува Алисия и той заяви, че ако някой ден се раздели с жена си ще й предложи да се съберат.