На 3 май, понеделник от 18:30 ч. в аула "Максима" на УНСС ще състои финалната вечер на конкурса за красота "Мис и Мистър УНСС 2010", организиран за шести път от Студентския съвет на висшето училище.

Състезателите ще дефилират с бански костюми и официални тоалети, осигурени от "Triumph", дизайнерката Ели Карабойчева и модна къща "Андрюс фешън студио", а аксесоарите на участниците ще бъдат слънчевите очила на фирма "KWIAT".

Заключителната вечер на събитието ще бъде водена от топ модела и ководеща в предаването "Станция Нова" Гери Дончева и Румънеца, а градусът на настроението със своите изпълнения ще повишават Румънеца и Енчев, както и Емануела и Крум.

Сред членовете на журито са фолк певицата Емануела, "Мис България 2005" Роси Иванова, водещата на "Модерно" по bTV - Радост Драганова, "Мис УНСС 2009" Нелия Мачева, Емануела от Сървайвър, "Мистър България 2006" Лъчезар Иванов, д-р Светослав Спасов, съветник по административните въпроси на премиера на Република България Бойко Борисов и Иван Колев, депутат от ГЕРБ в 41-то Народно събрание. Председател на журито ще бъде доц. д-р Петко Тодоров, ръководител на престижната катедра "Медии и обществени комуникации" в УНСС.

Пълната информация за кандидатите и историята на "Мис и Мистър УНСС" може да видите в интернет страницата на конкурса: www.beauty.unwe-sc.org

Източник: Sportal. bg