След участието си в ''Къртицата'' Емануела се опитва да се върне към нормалния си начин на живот, но все още й е трудно.

Първата изненада , след като напуснала базата дошла от продуцента й, Виктор Касъмов. Той подарила на Емануела и Никола сватбено пътешествие.

''Точно преди малко разбрах, че моят продуцент ми е подарил едноседмична почивка и мисля да се възползвам'', казва Емануела.

Синът й следил внимателно епизодите на ''Къртицата'' и Емануела получила похвала. ''Браво мамо, ти се справи с доста от мисиите и беше страхотна.''

Емануела опровергава твърдението, че повечето играчи вътре са били настроени поп фолка като цяло?

''Не мисля, че беше така. Всеки има право да слуша, каквото си поиска. Аз се гордея с музиката, която слушам. Аз не правя така наречената заклеймена чалга, аз си правя поп фолк парчета. Това си е чист поп с фолк елементи. Не знам те как го разбират, имат някакво лошо отношение, но според мен няма причина за това. Аз си слушам разнообразна музика, харесвам всякакви стилове. Не можеш да кажеш на хубавото лошо, така че всеки има право да си слуша, каквото си иска'', казва Емануела.

Тя никога не си е представяла, че ще се омъжи в риалити шоу.

''Първо изобщо не съм си представяла, че се омъжа за Никола, защото в началото си казах, че няма как да имам нещо сериозно с този човек. Обаче не стига, че връзката ни стана сериозна, но се и оженихме. Първо се бракосъчетахме тайно, после и в Къртицата. Ние сме с него като пъзел, двамата се допълваме и съм щастлива от това'', цитира blife.bg.