Емануела, която се сгоди тайно, а дори се заговори и че се е омъжила тихомълком за приятеля си Никола, вече е готова да стане майка за втори път.

„Мечтая си да имам момиченце, на което да връзвам панделки. Разбира се, нямам нищо против и ако бъде момче. Ще си играят с Христо. По принцип съм суеверна относно децата. С Никола работим за бебе, но е Божа работа дали ще се получи веднага,” сподели Емануела, пише monitor.bg.

Никола е убеден, че нежната му половинка ще се справи чудесно с още едно дете. „Според мен тя ще бъде перфектната майка. Виждам с колко любов се грижи за сина си Христо. И се надявам щъркелът и нас да ни навести.”

Синът й няма търпение да се сдобие с братче или сестриче. Малкият отвръща на майчината любов и когато певицата е болна, той е неотлъчно до нея.

„Всеки ден ми приготвя английска закуска. Много се старае и когато се налага, ме повдига и ме слага да лягам,“ разкри преди време брюнетката.

Изпълнителката отрече слуха, че вече е бременна и затова се е омъжила тайно. Преди години бащата на сина й я заряза бременна пред олтара. След раждането на сина им не искал да го вижда. Когато се родил малкият, бащата поискал ДНК тест за бащинство, което страшно я обидило. Сега от суеверие Емануела пази в тайна личния си живот. Това е основната причина да се бракува без да го оповестява предварително. Певицата крие и къде ще бъде меденият й месец с Никола.

Снимки: Love style