Емануела разкрива какви емоции я владеят, след като напусна риалити шоуто VIP Brother.

Броени минути след нейната изява на концерта “15 години телевизия Планета”, където представи хитовия си дует с Константин “Не ме заслужаваш”, съобщават от музикалния канал.

“Бях се предала духом преди да вляза в Къщата, но когато вече бях там разбрах, че съм много силна и че хората, с които общувам трябва да бъдат качествени, да държат на собствените си идеали и в никакъв случай да не бъдат хора, които живеят в рамки” - казва тя в “Звездно”.

“Радвам се на възпитанието, което са ми дали моите родители. Радвам се, че животът ме е научил да бъда борбена личност. Радвам се, че не съм станала подлога на много хора и съм щастлива заради това, че отстоявах себе си до края и че нищо не може да ме накара да предам собствените си идеали” - обяснява изпълнителката.



За сантименталния си живот Емануела не е многословна, но затова пък признава нещо много лично и съкровено, може би повлияна от своята нова голяма приятелка - Миглена Ангелова:

“Има един човек, когото много обичам... Нашите отношения са малко сложни. Нямаме време... Аз нямам време и го нараних страшно много, и не знам, ще видим... Най-важното нещо в живота ми са моите деца. Който ме обича и иска да бъде до мен, ще бъде до мен”.