Фолк певицата Емануела се ядоса. Повод за нервите й е поредното измислено интервю, което се разпространи в медиите и което певицата отрича да е давала. В него се твърди, че Емилия, както е истинското име на певицата, използва мъжете за донори, които трябва да бъдат изцедени докрай и после изхвърлени на бунището.

Като всяка жена, певицата признавала, че се нуждае от любов и топлота, но не е от онези, които се стремят да имат половинка до себе си на всяка цена, напротив. Тя приключва сериозните си връзки скандално, а от устата й се откъсват такива думи по адрес на доскорошните й любови, все едно са адресирани към най-големите й врагове.

За да опровергае писанията по свой адрес изпълнителката публикува съобщение в социалната мрежа Фейсбук, в официалната си страница.

''Понеже отново чета всякакви интерпретации на мои думи, всякакви спекулации по мой адрес, всякакви откровени измишльотини, искам да заявя следното: винаги ще има хора, които ще очернят името ми поради простата причина, че съм интересна и актуална. Но вместо да ме плюят, ги съветвам да насочат негативната си енергия и слова към нещо позитивно и хубаво.'', съветва злословниците певицата.

По повод любовните си взаимоотношения с мъжете в живота й Емануела заявява:

''Това, с кого съм имала връзка и как тя е приключила, не е тема за анализ и размисъл на никого, освен на мен и него. Изборът винаги е бил мой и не съм се съобразявала с нищо и никого, а единствено с моите чувства! Държа да подчертая това дебело!''

*Димитър Динев и Емануела

Певицата отрече и мълвата, че е завъртяла главата на богаташкия наследник Димитър Динев, за да се докопа до парите му:

''Нямам нужда да съм с някой мъж за нещо друго, освен за любов и взаимност! Разберете го – аз мога сама да се грижа за себе си и за децата си, независима съм и ако съм с някой мъж, то е заради взаимните ни чувства, а не от някакви скрити подбуди!

И допълни:

''И последно: отбелязвам, че не съм давала интервю на списанието, което ме е сложило на корица на последния си брой! Изводите сами си ги правете Хубав ден от мен!''

Следващата публикация в профила й пък е повече от красноречива: