Фолк певицата Емануела се превърна в спонсор на мъжа си. Изпълнителката, която на трети януари се омъжи, сама признава, че издържа съпруга си Никола.

Брюнетката е поела по-голямата част от семейните разходи, въпреки че родителите на Никола имат доста успешен бизнес. Самият той обаче решил да се развива самостоятелно, а съпругата му се превърна в негов главен спонсор.

Засега певицата не коментира какъв бизнес смята да развива половинката й, но не крие, че не смята да го остави той да я издържа. По тази причина работи по-упорито от всякога, за запълването на семейния бюджет.

*Емануела и Никола (Снимка: Love style)

Брюнетката дори се обявила срещу жените, които гледат само материалното у един мъж. „Все по-често ставам свидетел на това как млади момичета са готови на всичко, за да бъдат материално осигурени.“, коментира певицата.

Изпълнителката недоумявала как красиви млади момичета могат да се женят за толкова грозни мъже.
Фолк звездата опроверга и мита, че всички певици са меркантилни. По думите й тя никога не би пръснала десетки хиляди за тунинг.

Емануела коментира и въпроса с операцията на носа си. „Честно казано ако имах 2 500 евро, бих ги дала за нещо по-смислено от това да си оперирам носа“, казва певицата, пише „България Днес“, цитира hotarena.net.

*Никола и Емануела