Фолк певицата Емануела влезе в новото риалити-шоу „Къртицата”. Тя е отменила всичките си участия и по регламент в продължение на 12 седмици ще живее заедно с “випове” и “простосмъртни”, разбира се - ако не бъде номинирана и изгонена още от самото начало.

На 3 януари т. г. Емануела се „бракува” за приятеля си Никола Стоянов и най-вероятно това ще бъде поредното изпитание за „прясната” семейна двойка, както става ясно от интервюто на зеленооката изкусителка, пише blitz.bg.

- Емануела, ти си поредната популярна личност, която влиза в „Къртицата” по ТВ 7. Как приема евентуалното ти по-дълго отсъствие от къщи твоят „пресен” съпруг Никола Стоянов - ти съобрази ли се с неговото мнение за участието си в риалитито, или го взе самосиндикално?
- Не му е много приятно, тъй като ще му липсвам ужасно много, но ме подкрепя напълно.

- С твоя Никола се събрахте след драматична раздяла - защо се стигна до нея, какво или пък коя/кой тогава ви раздели?
- Всеки от нас имаше нужда от време, за да разбере, че другият значи много за него.

- Раздялата ви обаче беше съпроводена от изневери и от двете страни - в интервю ти призна, че той всичко ти е разказал за жените, с които е бил през този период, както и ти на него... Не те ли заболя, как намери сила да му простиш, а и той на теб?
- Преди да се съберем окончателно, сме се виждали с други хора, което не е похвално нито за единия, нито за другия. От тези неща и на двамата ни беше гадно. Но всичко това е зад гърба ни – с Никола си имаме пълно доверие.

- Направи ми впечатление едно твое откровение, че Никола даже бил... повръщал след пиянски секс с поредната „еднодневка”! Ти как прие тези, меко казано, прекалено натурални признания?
- Нормално ги приех. Все пак сме зрели хора, а не деца в детската градина.

- Готова ли си след сватбата да простиш нова негова изневяра, както и той на теб, или вече сте се заклели да не допускате същите грешки?
- Сигурна съм, че нито аз, нито той ще ми изневери, така че няма да е нужно да си прощаваме за каквото и да било.

*Никола и Емануела

- Планувахте ли сватбата ви отдавна или взехте спонтанно решението да се ожените официално?
- Решението беше спонтанно. Така го почувствахме – така и направихме.

- След като първата ти сватба е била злополучна и женихът даже е избягал, не ти ли се искаше да направите по-голямо тържество за родители и роднини, както си му е редът?
- При нас всичко се случва спонтанно – именно тази спонтанност ни държи здраво свързани един с друг.

- Къде се състоя т. нар. ваша „тайна сватба” на 3 януари 2013 г., на която едни казват, че ти си била в черна рокля, други - шарена, защото, странно, но няма снимки от нея?
- Не съм била в черна рокля. Церемонията се състоя в райсъвета на „Красно село”. Кумове ни бяха моята приятелка и колежка Румина и нейният приятел.

- Говорили ли сте с Никола сериозно да му родиш дете? За теб то ще бъде второ след сина ти Христо. Готова ли си отново за отговорно предизвикателство като това?
- По принцип съм готова, но не сега. Кога – времето ще покаже.

- Всички се интересуват колко пластични корекции имаш по себе си - знае се, че два пъти си слагала силикон в размер на 840 кубика в бюста си, защото имплантите от първата операция се оказват некачествени, коригирала си си предната стена на стомаха (коремна пластика), както и носа, правиш редовни интервенции с хиалуронова киселина в устните... Пропускам ли още нещо?!
- Стига с тези пластични операции, бе хора! Дайте да говорим за по-смислени неща – за това какви проекти ми предстоят в музикален аспект и така нататък. За да се спре със спекулациите, ще кажа следното – излишни пари за глупости не давам!

Интервю: Светлана Терзиева - Сесил,  Заглавна снимка: Love style