Бременната в шестия месец Емануела тръгна по участия с широки дрехи в опит да скрие вече доста понаедрелия си корем, видя "България Днес".

Певицата, която чака дете от милионерския син Димитър Динев, залага на разкроени в талията туники и блузи, за да не изглежда нелепо по кръчмите, докато забавлява хората.

Въпреки внимателния подбор на тоалетите на чалга изпълнителката й става все по-трудно да изглежда във форма, а от снимките личи, че Емануела вече е качила няколко килца и в областта на краката.

Още от началото на бременността певицата заяви, че няма да прекрати ангажиментите си и ще пее до последно.

Това й намерение ядоса немалко майки, които се разгневиха от поведението на певицата.



"Как може да причинява подобно нещо на нероденото си дете. Една бременна жена няма място по кръчмите. За никого не е тайна, че в заведенията се пуши, а и силната музика е вредна за развитието на плода", недоволстват родители в интернет пространството.

Други се възхищават на Емануела и твърдят, че тя трябва да бъде за пример.

"Не е легнала да охка и пъшка, а се труди и сама си изкарва парите, противно на клюките, че чака всичко наготово от сина на Динко Динев", оправдават я нейни почитатели.

На певицата не й пука особено за коментарите по неин адрес, но самата тя споделила пред приятели, че скоро ще трябва да излезе по майчинство, тъй като вече не можела да издържа по 2-3 часа на висок ток, докато пее.

Впечатление прави, че Емануела все по-често се държи за кръста, което е доказателство, че коремът започва да й тежи.

Изпълнителката очаква момиченце, както "България Днес" първи съобщи, а Емануела била на седмото небе от щастие от пола на бебето, тъй като тя вече има син от предишна връзка.