Фолк дивата Емануела се бръкна надълбоко, за да реализира поредната си прищявка. Тя се охарчи за баровско жилище в Бояна.

След грандиозен скандал с половинката си пред очите на зрителите на ТВ7 и последвалата още по — грандиозната сватба в „Къртицата”, сега фолк певицата планира да се премести в нов дом.

Говори се, че изпълнителката се е охарчила с няколко стотина бона за тузарски апартамент в Бояна. Жилището в момента се обзавежда, а певицата няма търпение да се нанесе в него.

Противно на слуховете, че не е платила нито лев за сватбата си в „Къртицата“ изпълнителката настояла сама да плати сметката за тържеството. Само за роклята изпълнителката се бръкнала с близо 2 бона, а на дизайнерката София Борисова й се наложило да я ушие само за 4 дни.

След пищната сватба, певицата планира да се премести и в нов дом. И вече се е обзавела с луксозен апартамент в Бояна.

Не е тайна, че Емануела не се обича никак с роднините на Никола. И държи двамата да живеят, колкото се може по-далеч от тях.

И за да отговаря апартамента на звездния й статус, Емануела и Никола купуват само дизайнерски мебели. Те са съобразени с последния писък на модата в обзавеждането, пише „Уикенд”, цитира hotarena.net.