Емануела се е нагърбила с тежката задача да осигури охолно бъдеще на синовете си.

Тези дни певицата бе забелязана да оглежда апартаменти в близост до Южния парк. Тя е насочила вниманието и интереса си към една конкретна сграда - малка и кокетна, точно в неин стил. А в него се помещават два съседни мезонета, които се очаква да станат нейни в близките няколко месеца.

Емануела иска да осигури двамата си наследника с жилища. И то не какви - на два етажа и в един от най-турзарските столични квартали.

Докато момчетата й поотраснат, Емануела ще живее с тях, а после вероятно ще си тръси нов дом. Инвестицията в жилища никак не е чужда за изпълнителката на "Незабравима". Тя очаква да се финализира сделката с продажбата на апартамента й в "Бояна", а остатъка от сумата за двата мезонета ще покрие с хонорара си от "ВИП Брадър".

Актуалната фолк певица оцени досегашния си имот за 157 хиляди евро. Желаещи да се сдобият с жилището на певицата не липсват и се очаква съвсем скоро то да премине в чуждо владение. Апартаментът е обзаведен изцяло по вкуса на Емануела и псоледните модни тенденции. А само в банята е вложила хонорара си от 50 бона, който получи за участието си в "Къртицата". Има две спални, дрешник и просторни помещения, пише седмичник.