Тази вечер в “Звездно” Емануела ще сподели своето мнение за музикалните награди и така коментираната тема за опитите за манипулация на вота.

Певицата застана пред камерата на телевизия “Планета” в деня на снимките на новия си проект “Незабравима”, който съвпадна и с предсрочното прекратяване на гласуването в “Изборът на зрителите 2016”, заради съмнения за манипулиране на вота.

“Ако вотът по някакъв начин е манипулиран, ние губим представа за себе си. Ако гласуването е направено с измама и манипулация, то те заблуждава и не дава реална представа за това, къде се намираш в бранша си”, разкрива своята гледна точка изпълнителката.

Пред водещата Петя Костуркова, Емануела дори прави предположение, че може би заради това, че изпълнителтелите понякога се сърдят и не гледат обективно на нещата, музикална компания “Пайнер” е решила да няма тази година церемония по връчване на наградите.

Още от гледната точка на изпълнителката може да видите в предаването, както и признанието й за това дали тази прямота и искреност понякога не й печелят повече врагове, отколкото приятелства.
В навечерието на двойния празник – Трифон Зарезан и Свети Валентин, Емануела споделя кой от празниците ще избере да отбележи тази година и с кого. Ще научим още подробности за “Незабравима” и за това дали певицата смята да реализира дует през 2017-та със своя колежка от музикална компания “Пайнер”.