В новия брой на “Автограф” гостува Емануела. Броени дни преди Коледа и Нова година певицата споделя, какво означават за нея тези празници и как се подготвя за тях.

Казва, че нейното семейство държи много на Коледа, защото се събират заедно всички близки, а Нова година не я отбелязват толкова тържествено.

“Много обичаме Коледа, защото моето голямо дете има имен ден и задължително се събираме на обяд. Все още не съм украсила дома си.

В момента подбирам каква да бъде украсата, защото малкия пипа навсякъде вече. Притеснявам се, че ако сложа елха, може би ще има момент, в който играчките ще бъдат счупени на земята, елхата ще бъде разглобена и разкъсана. Затова все още не съм измислила как да украся къщата за Коледа”, признава певицата.

В “Автограф” Емануела казва, че изпраща 2016 с хубави емоции.

“Забавлявах се, развивах се в професията си, наслаждавах се на децата си, отделях внимание на приятелите си, разграничих кои са истинските и кои не. Е, имало е и лоши моменти през годината, но няма смисъл да говорим за тях, бързо ги забравям”.

Въпреки че в професионално отношение през 2016 тя ни предложи няколко различни песни, певицата разкрива, че никога не е доволна от себе си. Винаги си казва: “Мога и още”.

“Дори даден проект да е много добър и всички да го харесват, аз пак имам някакви съмнения, че нещо не съм направила както трябва. Максималист съм определено.”

Емануела споделя, че е доволна от участието си във Vip Brother, защото там по някакъв начин е рестартирала себе си.

“Казах си така: “Влизам в това риалити и ще бъда аз. Ако не ме харесат хората, значи нещо някъде аз бъркам. Слава Богу не ме харесаха само такъв тип хора, които и аз не харесвам. А и то няма как да те харесват всички.”

Това, което е разбрала в къщата е, че не иска да бъде такава, каквито са били повечето хора в къщата с малки изключения - ограничени, живеещи в рамки, комплексирани, фалшиви, лицемерни, интриганти, опитващи се да изтъкнат себе си, смазвайки някого другиго.



“Да живея по този начин, по който те живеят, абсурд! Това е нещастен живот. Аз смятам, че живея щастливо и правя това, което на мен ми харесва. Другото, което научих там, е да отстоявам себе си и професията си. Никога не ме е било срам от това, че съм попфолк певица. Това е професията, с която изхранвам моето семейство и себе си, мога да си позволя много неща, включително и да помогна на някой в нужда”, казва още Емануела в “Автограф”.