Емануела, която наскоро в чат с фенове разкри, че последното й гадже й изневерявало, обяви, че пуска нова песен, разбра Hotnews.bg. Тя ще бъде отмъщение за Мартин Николов-Елвиса, защото носи провокативното заглавие „Мамино синче”. Известно е, че майката на Елвиса е една от най-търсените и заможни нотариуси у нас Мариета Николова, а двамата със сина й имат силна връзка.

Явно за да отмъсти на Елвиса, Емануела реши да пусне тази нова песен, а не парчето „Направо в коша", както бе обещала. „Знам, че Ви обещах да пусна "Направо в коша", но.....Ви готвя много яко парче със заглавие "Мамино синче" , а каква друга изненада съм Ви приготвила с нея, ако знаете”, обяви изпълнителката в инстаграм. Припомняме, че преди време тя сподели, че Мартин, който има славата на плейбой, й изневерил, но тя не му се сърди, но май това не е точно така.

Междувременно с провал започна делото срещу маниакално влюбения в нея софиянец, който я преследва от години. Оказа се, че той е нередовно призован - не е бил открит, за да му бъде връчена призовката и затова нито той, нито негов адвокат се появиха в съдебната зала . Емануела беше представлявана от адвоката си и след като изтече времето по закон, съдията насрочи съдебно заседание за 22 юни. 

През това време ответникът трябва да бъде открит, дори и да се крие, за да му бъде връчена призовката. Обвинението срещу него е за извършено престъпление по чл. 144а, ал. 1 от НК – за това, че в продължение на повече от година системно следил певицата, заплашвал я, като с действията си възбудил основателен страх у нея за живота и здравето й.

снимка:инстаграм емануела