Между шопинга, първия си концерт пред българската общност в Ню Йорк и суши маратонът с приятели Емануела успя да се щракне пред апартамента на Кари Брадшоу.

Входът на кокетната кооперация, която зрителите познават от „Сексът и градът”, спира наплива на туристи с верига, опъната в близост до тротоара.

Именно на стълбището, на което пристрастената към обувките и коктейла „Космополитън” писателка се е разделяла толкова пъти с любовта, приседна и Емануела. „Както Кари Брадшоу,така и аз ще напиша историята за моя Тузар, когато го срещна! На същото място, но днес ! Sex and the City”, написа изпълнителката на „Сменяй ме”.

Така тя тушира слуховете, че флирта й с Джино Бианкалана се е пренесъл от лимузината на „Черешката на тортата” в реалния живот. Предаването с тяхно участие бе заснето в началото на януари, епизодите бяха излъчени през изминалата седмица, а основната интрига бе в привличането между Джино и бившата изгора на сина на олигарха Димитър Динев.

Закачката помежду им започна с репликата „Айде да те водя в Америка” (бел.авт. - семейството му върти спедиторска фирма в Чикаго), мина през оферта за романтична вечеря, целувка и признанието, че той мечтае за дете и е готов да се грижи за синовете й.

Докато Емануела търси своя Тузар на презокеанското си турне, победителят във „Вип брадър” е в София, ангажирал се е с благотворителни проекти и се снима във видеото към „Маски долу” на Deep Zonе.

Емануела, която вече има два брака зад гърба си, последния от които сключен в двора на екстремното риалити „Къртицата”, ще празнува Свети Валентин с българската общност в Чикаго. На 19 февруари тя ще зарадва щракащите с пръсти фенове в Атланта, а на ден по-късно ще даде тон за песен в Торонто.