Емануела се нахвърли неочаквано и жестоко срещу Радина Кърджилова по време на номинациите снощи. ''Както знаете аз излизам през вечер по участия и се информирам от външния свят какво става тук'', каза войнствено певицата.

''Радина ме е обидила жестоко, като е шушукала зад гърба ми на собствената ми сватба, че не харесва такава музика и не харесва гостите ми''. ''Не съм коментирала зад гърба ти, това беше личен разговор между мен и Диан'', отговори Радина. ''Ако камерите са го записали, то разговорът е само между мен и половинката ми''.

''Идвах от снимки, бях изморена, изнервена, музиката гърмеше много високо и му споделих, че не се чувствам добре в такава обстановка, обясни Радина. ''Никой не ме е чул, с никого не съм говорила зад гърба ти''. ''Ти ме обиди на сватбения ми ден'', заяви високомерно певицата. ''Ако съм те обидила, извинявам се'', пророни разкаяно Радина. Това обаче довбеси Емануела, която заяви, че е човек, който не приема извинения и не прощава. ''Аз правя изкуство'', удари се в гърдите тя. ''Който не ми харесва изкуството, да се прибира в спалнята, както направи Рут и да не ме обижда''.

Радина се извини втори път, но отново не бе прието. Съпругът на певицата също нападна актрисата и каза, че и на него му станало обидно. Тогава се намеси Деан Донков, който кротко каза, че също е от хората, които не харесват чалгата и никой не може да го накара да я слуша. ''Може да е изкуство, но нека не ми го натрапват. Дори в такситата, ако звучи такава музика, моля шофьора да смени станцията. Аз също творя изкуство, но не съм ви вързал на столовете в театъра да го гледате. Но след като тук сме събрани различни хора, трябва да се научим да се изтърпяваме. Разговорът ни с Радина беше личен и тя наистина беше много изморена от снимките''.

Радина се извини за трети път. С половин уста Емануела този път прие. Гостите в студиото коментираха единодушно, че Емануела току що е направила най-голямата си грешка. Човек, който унижава другите да му се извиняват по три пъти и не приема извинения, не може да спечели съчувствието на публиката и предизвиква обратни чувства, казаха те цитира skandalno.net.