Певицата, която постоянно е забъркана в скандали и клюки- Емануела, на участието си снощи бе някак променена.

Изпълнителката на ''Стой далече" разходи токчетата си по сцената за заведението, като стайлингът й бе по-различен от друг път. Свикнали да я виждат с дълбоки деколтета и мега къси рокли, този път феновете й бяха учудени.

В пловдивския клуб изпълнителката бе с пола по-дълга от обикновеното, а блузката й загатваше пищните й форми не защото бе с голямо деколте, а защото на светлините леко прозираше, пише lifestyle.bg.

Наконтена като бизнес дама, Емануела учуди всички в заведението. Новият й стайлинг обаче се отразява добре на изпълнителката на ''Пак скандал". Тя направи весел купон на стотиците гости на клубa. Емануела дори получи подаръци от публиката-плюшено мече и букет цветя.

Както винаги изобретателна и оригинална, Емануела си хареса красива госпожица от публиката. След като двете потанцуваха на една от песните на Емануела, певицата грабна от някъде един маркер и смело написа на кръста на красавицата ''SEXY". Мацката бе изключително щастлива, че получи спомен от любимата си певица и побърза да снима времената си татуировка, направена й лично от Емануела.