Емануела забърка чутовен скандал в мрежата.

Певицата сподели колаж на фолк певицата Галена, в който се осмиват чалга изпълнителките и се сравняват с дрогирани и паднали жени, пише HotArena.

Под снимката обаче, фолк звездата публикува коментар, който е изключително обиден и за обикновените българки.

„Точно, защото сме "пантери" и "генерали".. и "не носим бельо" и "градът работи за нас" , вие си падате, по "принцесите" вдясно! Всеки мъж се оплаква от "ку*вите" , но тайничко се моли и надява, някоя "пантера" да го огрее, а не поредната, алкохолизирана, надрусана, жалка .... женица!



П.С. Продължавайте да споделяте "за ку*вите" и същевременно пишете на 43434 такива!“, ,написа изпълнителката.

В социалната мрежа скочиха срещу фолк звездата с коментари, че е обидила Галена с поста си, тъй като е включила нейно домашно клипче в него. Коментара на Емануела обаче е следния:

„Този колаж не е правен от мен, а от някой завистлив идиот. И в случая определено не нападам Галена! За мен тя е уникална и страшно много я харесвам!

Дразнят ме такива хора, които се опитват да злепоставят някоя от нас, а в същото време се мазнят и ни се натискат!“, написа в социалната мрежа тя и уточни, че не визира всички българки, а само тези, които обикалят заведенията да пийнат нещо на аванта и да изкарат някой лев от бързи свирки в тоалетната. И другите, които дебнат голи в интернет.