Емануела призна в "Открит микрофон" на Signal.bg, че не би се съгласила да изпее песен на Кости.

Преди няколко години хитмейкърът проби в България благодарение на парчетата, които направи за някои изпълнители от Ара Мюзик.

Сред първите му хитове в нашия попфолк се открояват "Най-добрият" и "Как го правиш" в дует с Пепа, "Докога" и "Сто жени" за Джина Стоева, “Не боли”, “Недей, недей” , “Изповед" за Джордан и други. Сега на Кости заложиха едни от най-хитовите изпълнителки на Пайнер - Андреа, Мария Цветелина Янева, Галена, Преслава.

"Аз въобще не го харесвам Кости. Виктор Касъмов знае, аз още от самото начало не исках да работя с него, беше ми направил една песен...Аз изобщо не го харесвам него. Прави хубава музика - да. "Как ти стои" на Преслава ми е любимото парче и то е негово, но не ми харесва като човек. Това е, което на мен не ми допада"- категорична е Емануела.

На читателски въпрос дали ревнува Оцко, че е направил песен за Андреа, изпълнителката на Ара Мюзик отговори така: "Милата Андреа, все я свързват с някакви такива неща - ще открадне този-онзи...А тя всъщност не е виновна, за да го вземе Кости, той е много продажен. Оцко не смятам, че би се продал на който и да било, защото той има негови си интереси, има договор с нашата музикална компания. Направил е песен на Андреа, тя си е отишла съвсем нормално и си е говорила с нашите продуценти. Не смятам, че има нещо лошо в това" - обяснява тя.

Големите хитове в репертоара на Емануела от последните няколко години са дело на Оцко, с когото тя продължава да работи и до сега. Композиторът е сред най-търсените автори в жанра: "Аз никого не съм ревнувала, не знам какви проблеми има у други някои изпълнители, но аз никога не съм ревнувала, че Оцко е правил песни на някого. Доколкото знам той иска да работи с по-малко изпълнители, за да не са изчерпва".