Фолк певицата Емануела разбуни духовете около себе си, след като не само че отмени сватбата си с Денис, а и двамата се разделиха завинаги.

Изпълнителката на "Ара мюзик" споделя кое доведе до това крайно решение:

- Емануела, какво правиш в момента?
- Общо взето си почивам. В момента пия Узо с приятели и новата ми любов.

- Мисля да не говорим за сватби, защото при теб много не се получават тези неща!?
- Това въобще няма как да стане. Не ми се говори за сватби, защото още не му е дошло времето.

- Това лято ти донесе доста обрати в живота. Раздели се с Денис, вече има нов мъж в живота ти…

- Разделих се с Денис, защото се влюбих в друг. Сега съм много щастлива. Това лято беше много хубаво за мен. Имах страхотни емоции, особено с турнето на Фен тв. Забавлявах се безкрайно на тези концерти. Искам всяка година да има турне и повече концертни изяви, защото в кръчмите е различно. Публиката и емоциите са съвсем различни. Много по-хубаво е да пееш на концерти, отколкото в заведения. В заведенията, в повечето случаи, има някакви пияници, но на концерт е яко. Освен това през лятото се влюбих и емоциите ми взеха връх.

- Къде срещна новата любов?
- Това няма никакво значение. Важното е, че се чувствам много добре.

- От тук нататък смяташ да пазиш мъжете си в тайна ли?
- Да. Не искам да ми се бъркат изобщо в личния живот. Да, имам нов мъж, харесвам го, обичам си го, но не искам да се преекспонират нещата повече. Много се каза и много се изписа.

- След раздялата ти с Денис какво се промени за теб?
- Нищо не се е променило. Просто така се случи и се разделихме, това е. Всичко е по старому. Например за нищо на света няма да си сменя музикалната компания. Много обичам Виктор Касъмов и целия екип на АРА мюзик. Нямам никакво намерение да правя промени. Дали съм с Денис или не съм, нашите работни отношения нямат нищо общо.

*Емануела и Денис

- Какво ти предстои занапред?
- Надявам се в новата ми връзка нещата да са по-сериозни. Искам да направя много нови проекти, с които да зарадвам моите фенове. Сега пускам нова песен.

- На новия ти мъж лесно ли ще му бъде да живее с теб?
- Искаш ли да го попитам? (смее се) Изчезна някъде. Той няма да живее с мен.

- Защо?
- Защото връзката ни е в самото начало и не смятам, че тези неща трябва да ги коментирам. Не искам да говоря за личния си живот. Омръзна ми да се говорят някакви глупости и неща, които въобще не са така. Говорят се някакви страшни простотии, че съм ходила с охрани, което изобщо не е вярно. Единственото вярно нещо, което съм прочела е, че съм дала булчинската рокля на сестра ми, че съм се разделила с Денис и имам ново гадже.

 Източник: bliasak.bg